ZJ-TY1821 UAV/Drone Detektor Pasif

  • ZJ-TY 1821 Passive UAV/Drone Detector

    ZJ-TY 1821 Detektor UAV/Drone Pasif

    ZJ-TY1821 Pasif UAV/Drone Detector nduweni panrima hopping frekuensi digital kanthi kecepatan dhuwur kanthi sawetara pita frekuensi.Bisa nampa sinyal downlink (transmisi gambar utawa transmisi digital) saka macem-macem UAV ing pasar, lan banjur ngenali fitur lan paramèter, decode lan nganalisa protokol, saéngga bisa ngenali UAVs adoh.Iku adopts panrima eksklusif karo desain khusus.Dibandhingake karo peralatan sing padha ing pasar sing nggunakake panrima pita lengkap universal, ZJ-TY1821 pasif UAV / detektor drone nduweni sensitivitas dhuwur lan weker palsu sing kurang.Jarak deteksi nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Kanthi ora ana area buta kaya radar normal, cukup cocok kanggo ndeteksi UAV sing cedhak, dhuwur lan cilik sing ora bisa dideteksi dening radar lan angel ditangkap dening mata manungsa.