ZJ-TY1811 mbagekke / Portable UAV / Drone Jammer

  • ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer

    ZJ-TY 1811 mbagekke / Portable UAV / Drone Jammer

    ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling majeng kang minangka cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV/drone saiki.Jarak jamming efektif saka peralatan iki luwih saka 4 km, lan nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Bisa ngilangi kabeh pita frekuensi UAV lan GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung mendarat sawise dikontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi kabeh sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Iku nganggo sinar sintesis ruang multi-unsur sing nduweni pemanfaatan energi sing dhuwur, radiasi sing luwih murah.Daya bisa diwenehake dening listrik AC utawa DC.