ZJ-TY1802 Portable UAV/Drone Jammer

  • ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer

    ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer

    ZJ-TY 1802 Portable UAV/Drone Jammer dikembangake adhedhasar ZJ-TY 1801 Hand-held UAV/Drone Jammer sing nganggo teknologi DDS lan MMIC paling maju, cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung siji pemicu, iku gampang banget kanggo operate.Kanthi camcorder night vision zoom, nyukupi syarat operasi jarak adoh lan wengi.