ZJ-TY1801 Genggaman UAV/Drone Jammer

  • Long Distance Stealthy Powerful Hand-held UAV Jammer

    Long Distance Stealthy Kuat Hand-dianakaké UAV Jammer

    Super Efektif

    Super Cilik, Cahya

    Gampang Operate

    Jarak Jamming Nganti 1,5km

    ZJ-TY 1801 Genggam UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling maju, yaiku cara sing paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung rong tombol fungsi, iku gampang banget kanggo operate.Lan Iku nemen cilik, entheng lan stealthy.