ZJ-TY 1881 Deteksi & Jamming sistem UAV/Drone Defense

  • ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV/Drone Defense System

    ZJ-TY 1881 Deteksi & Jamming UAV/Sistem Pertahanan Drone

    ZJ-TY1881 Deteksi & Jamming UAV/Drone Defense System nyambungake macem-macem radar deteksi ketinggian rendah, detektor, Jammers, lan koordinat bebarengan kanggo nyedhiyakake ruang udara pertahanan kanthi ndeteksi lan macet macem-macem UAV.Sistem iki nyadari deteksi wektu nyata lan jamming wektu nyata.Wektu nanggepi kurang saka 0,1 s sawise ndeteksi obyek.Sistem iki ora mung menehi bebaya awal kanggo UAV, nanging uga ndhukung deteksi loop tertutup saka sistem kontrol sawijining.Bisa ndeteksi ora mung UAV, nanging uga sumber radio ilegal sing bisa macet UAV.