ZJ-TY 1881 Deteksi & Jamming UAV/Sistem Pertahanan Drone

Katrangan singkat:

ZJ-TY1881 Detection & Jamming UAV/Drone Defense System nyambungake macem-macem radar deteksi ketinggian rendah, detektor, Jammers, lan koordinat bebarengan kanggo nyedhiyakake ruang udara pertahanan kanthi ndeteksi lan macet macem-macem UAV.Sistem iki nyadari deteksi wektu nyata lan jamming wektu nyata.Wektu nanggepi kurang saka 0,1 s sawise ndeteksi obyek.Sistem iki ora mung menehi bebaya awal kanggo UAV, nanging uga ndhukung deteksi loop tertutup saka sistem kontrol sawijining.Bisa ndeteksi ora mung UAV, nanging uga sumber radio ilegal sing bisa macet UAV.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ZJ-TY1881 Detection & Jamming UAV/Drone Defense System nyambungake macem-macem radar deteksi ketinggian rendah, detektor, Jammers, lan koordinat bebarengan kanggo nyedhiyakake ruang udara pertahanan kanthi ndeteksi lan macet macem-macem UAV.Sistem iki nyadari deteksi wektu nyata lan jamming wektu nyata.Wektu nanggepi kurang saka 0,1 s sawise ndeteksi obyek.Sistem iki ora mung menehi bebaya awal kanggo UAV, nanging uga ndhukung deteksi loop tertutup saka sistem kontrol sawijining.Bisa ndeteksi ora mung UAV, nanging uga sumber radio ilegal sing bisa macet UAV.Kanthi fungsi peringatan awal sing aktif, sanajan ora ana radio ilegal sing ngganggu komunikasi aerial, uga bisa ditemokake kanthi cepet supaya ora ana alangan ing mangsa ngarep.Iki cukup mbiyantu kanggo departemen liyane sing cocog kanggo ngalangi radio ilegal ing industri, lan ngatasi masalah keamanan iki saka sumber.Teknologi multi base station digunakake kanggo ngatasi kontradiksi antarane rong karakteristik.Nggunakake sistem iki bisa nglindhungi UAV sisih dhewe lan macet invading gedhe-gedhe kang banget migunani lan efektif kanggo macem-macem acara lan aktivitas nalika perlu kanggo nggunakake UAVs sisih dhewe kanggo nindakake ndjogo marang aktivitas titik.Kontrol printah lan pusat manajemen sistem pertahanan anti-uav iki nduweni macem-macem fungsi kalebu fungsi mriksa mandiri sing dibangun, mode kerja sing beda, fungsi tanpa pengawasan 24 jam, remot kontrol peralatan deteksi lan peralatan kontrol.Platform kasebut kalebu modul akses informasi lan koleksi, modul pangolahan fusi informasi, modul tampilan situasi lengkap, modul manajemen lan analisis data, modul printah lan pengiriman, modul dhukungan lan pangopènan lan liya-liyane.Kanthi sistem iki lan peralatan pendeteksi lan jamming pungkasan, meh kabeh obyek mabur sing dhuwure kurang ing wilayah udara pertahanan bisa dideteksi lan dikontrol.Cocog karo macem-macem pertahanan wilayah udara kanggo pembuangan darurat UAV.Nganti saiki, iki diadopsi dening bandara, organ penting, lapangan minyak, pabrik kilang minyak, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik tenaga nuklir, lan sapiturute, lan akeh acara lan kegiatan umum skala beda kanggo pertahanan keamanan ing dhuwur.Amarga efektifitas nedha bengi lan operasi sing gampang, Iki misuwur banget ing antarane personel keamanan ing saindenging jagad.Ing sistem manajemen produksi sing ketat kalebu ISO9001 lan ISO14001, kualitase dijamin.Iki nduweni sertifikat lan laporan pengujian fungsi sing beda-beda saka macem-macem laboratorium lan organisasi, kalebu laporan sing ditanggepi dening Pusat Pengawasan Kualitas lan Pusat Inspeksi Sistem Alarm Pencegahan Keamanan Nasional Kamentrian Keamanan Umum China, laporan sing diterbitake dening Laboratorium Standar Militer Nasional China, lsp.

Gambar produk

ZJ-TY 1821 Passive UAVDrone Detector4
ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV4
System2
ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV5
ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV9
ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV10
ZJ-TY 1881
ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita