ZJ-TY 1821 Detektor UAV/Drone Pasif

Katrangan singkat:

ZJ-TY1821 Pasif UAV/Drone Detector nduweni panrima hopping frekuensi digital kanthi kecepatan dhuwur kanthi sawetara pita frekuensi.Bisa nampa sinyal downlink (transmisi gambar utawa transmisi digital) saka macem-macem UAV ing pasar, lan banjur ngenali fitur lan paramèter, decode lan nganalisa protokol, saéngga bisa ngenali UAVs adoh.Iku adopts panrima eksklusif karo desain khusus.Dibandhingake karo peralatan sing padha ing pasar sing nggunakake panrima pita lengkap universal, ZJ-TY1821 pasif UAV / detektor drone nduweni sensitivitas dhuwur lan weker palsu sing kurang.Jarak deteksi nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Kanthi ora ana area buta kaya radar normal, cukup cocok kanggo ndeteksi UAV sing cedhak, dhuwur lan cilik sing ora bisa dideteksi dening radar lan angel ditangkap dening mata manungsa.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ZJ-TY1821 Pasif UAV/Drone Detector nduweni panrima hopping frekuensi digital kanthi kecepatan dhuwur kanthi sawetara pita frekuensi.Bisa nampa sinyal downlink (transmisi gambar utawa transmisi digital) saka macem-macem UAV ing pasar, lan banjur ngenali fitur lan paramèter, decode lan nganalisa protokol, saéngga bisa ngenali UAVs adoh.Iku adopts panrima eksklusif karo desain khusus.Dibandhingake karo peralatan sing padha ing pasar sing nggunakake panrima pita lengkap universal, ZJ-TY1821 pasif UAV / detektor drone nduweni sensitivitas dhuwur lan weker palsu sing kurang.Jarak deteksi nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Kanthi ora ana area buta kaya radar normal, cukup cocok kanggo ndeteksi UAV sing cedhak, dhuwur lan cilik sing ora bisa dideteksi dening radar lan angel ditangkap dening mata manungsa.Sudut deteksi bisa diatur saka 45 ° nganti 360 °.Daya kasebut bisa disedhiyakake dening listrik AC utawa DC.Kanthi nyambungake menyang sistem kontrol, bisa digarap jammer UAV kanggo nyedhiyakake perimeter pertahanan udara sing dioperasikake kanthi otomatis.Wektu nanggepi deteksi kurang saka 3 detik.Lan wektu kanggo Jammer reaksi kurang saka 0,1 detik.Kabeh drone ing ruang udara pertahanan bisa dideteksi lan macet.Nomer bisa meh ora ana watesan.Dadi super cepet lan dipercaya.Kanthi rotator ngisor opsional, bisa muter 360º lan terus-terusan.Mode remot kontrol opsional uga kasedhiya.Dadi fleksibel banget lan cocog karo macem-macem pertahanan ruang udara kanggo pembuangan darurat UAV.Kanthi bobot kurang saka 12 kg, peralatan bisa disetel meh ing ngendi wae.Dilengkapi baterei portabel lan tripod, bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbangun perimeter pertahanan udara sing bentuke penggemar kanggo acara lan kegiatan darurat.Nganti saiki, digunakake ing bandara, organ penting, lapangan minyak, pabrik kilang, pembangkit listrik, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik tenaga nuklir, pakunjaran, lan liya-liyane.Amarga efektifitas lan portabilitas nedha bengi, popularitas ing antarane personel safety ing saindenging jagad jelas.Ing sistem manajemen produksi sing ketat kalebu ISO9001 lan ISO14001, kualitase dijamin.Iki nduweni sertifikat lan laporan pengujian fungsi sing beda-beda saka macem-macem laboratorium lan organisasi, kalebu laporan sing ditanggepi dening Pusat Pengawasan Kualitas lan Pusat Inspeksi Sistem Alarm Pencegahan Keamanan Nasional Kamentrian Keamanan Umum China, laporan sing diterbitake dening Laboratorium Standar Militer Nasional China, lsp.

Paramèter

Pita frekuensi

0.9G / 2.4G / 5.8G

Radius pertahanan

6 km

Wektu Respon

< 3 s

Akurasi Sudut

Listrik

AC100~240 v utawa DC24 v

Bobot

12 kg

pangayoman

IP66

Gambar produk

Detector7
Detector8
Detector5
Detector6
ZJ-TY 1821 Passive UAVDrone Detector4
Detecto1
Detector4
Detector2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita