ZJ-TY 1811 mbagekke / Portable UAV / Drone Jammer

Katrangan singkat:

ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling majeng kang minangka cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV/drone saiki.Jarak jamming efektif saka peralatan iki luwih saka 4 km, lan nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Bisa ngilangi kabeh pita frekuensi UAV lan GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung mendarat sawise dikontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi kabeh sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Iku nganggo sinar sintesis ruang multi-unsur sing nduweni pemanfaatan energi sing dhuwur, radiasi sing luwih murah.Daya bisa diwenehake dening listrik AC utawa DC.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling majeng kang minangka cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV/drone saiki.Jarak jamming efektif saka peralatan iki luwih saka 4 km, lan nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Bisa ngilangi kabeh pita frekuensi UAV lan GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung mendarat sawise dikontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi kabeh sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Iku nganggo sinar sintesis ruang multi-unsur sing nduweni pemanfaatan energi sing dhuwur, radiasi sing luwih murah.Daya bisa diwenehake dening listrik AC utawa DC.Kanthi nyambungake menyang sistem kontrol, bisa digunakake karo detektor kanggo nyedhiyakake perimeter pertahanan udara sing dioperasikake kanthi otomatis.Wektu ndeteksi sistem kurang saka 3 detik.Lan wektu kanggo Jammer reaksi kurang saka 0,1 detik.Kabeh drone ing ruang udara pertahanan bisa dideteksi lan macet.Nomer meh ora ana watesan.Dadi super cepet lan dipercaya.Gelar jamming bisa dipilih saka 45º nganti 180º.Kanthi rotator ngisor opsional, bisa muter 360º.Mode remot kontrol opsional uga kasedhiya.Fleksibel banget lan cocog karo macem-macem pertahanan ruang udara kanggo pembuangan darurat UAV.Kanthi bobot kurang saka 15 kg, peralatan bisa disetel meh ing ngendi wae.Dilengkapi baterei portabel lan tripod, bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbangun perimeter pertahanan udara sing bentuke penggemar kanggo acara lan kegiatan darurat.Nganti saiki, digunakake ing bandara, organ penting, lapangan minyak, pabrik kilang, pembangkit listrik, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik tenaga nuklir, pakunjaran, lan liya-liyane, lan sawetara acara utawa kegiatan umum sing beda-beda kanggo pertahanan keamanan ing dataran rendah.Efektivitas lan portabilitas kasebut jelas.Dadi banget populer ing antarane personel safety ing saindenging jagad.Ing sistem manajemen produksi sing ketat kalebu ISO9001 lan ISO14001, kualitase dijamin.Iki nduweni sertifikat lan laporan pengujian fungsi sing beda-beda saka macem-macem laboratorium lan organisasi, kalebu laporan sing ditanggepi dening Pusat Pengawasan Kualitas lan Pusat Inspeksi Sistem Alarm Pencegahan Keamanan Nasional Kamentrian Keamanan Umum China, laporan sing diterbitake dening Laboratorium Standar Militer Nasional China, lsp.

Paramèter

Teknologi

DDS & MMIS

Pita frekuensi

0.9G / 1.6G / 2.4G / 5.8G

Radius pertahanan

8 km

Listrik

AC100~240 v utawa DC24 v

Bobot

15 kg

pangayoman

IP66

Gambar produk

ZJ-TY 1821 Passive UAVDrone Detector4
Jammer2
ZJ-TY 1811 Distributed4
Jammer1
ZJ-TY 1811 Distributed1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita