ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer

Katrangan singkat:

ZJ-TY 1802 Portable UAV/Drone Jammer dikembangake adhedhasar ZJ-TY 1801 Hand-held UAV/Drone Jammer sing nganggo teknologi DDS lan MMIC paling maju, cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung siji pemicu, iku gampang banget kanggo operate.Kanthi camcorder night vision zoom, nyukupi syarat operasi jarak adoh lan wengi.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ZJ-TY 1802 Portable UAV/Drone Jammer dikembangake adhedhasar ZJ-TY 1801 Hand-held UAV/Drone Jammer sing nganggo teknologi DDS lan MMIC paling maju, cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung siji pemicu, iku gampang banget kanggo operate.Kanthi camcorder night vision zoom, nyukupi syarat operasi jarak adoh lan wengi.Bobot total kurang saka 4 kg kalebu siji set baterei lithium.Uga bisa dismantled kanggo digunakake minangka ZJ-TY1801 Hand-dianakaké UAV Jammer yen perlu.Kanthi modul nambah, jarak jamming bisa ditambah dadi 2,5 km.Dadi luwih fleksibel lan cocog karo macem-macem pertahanan ruang udara kanggo pembuangan darurat UAV.Ukuran cilik lan bobot entheng, bisa dikemas ing rong koper 54x40x15cm kanthi bobot total kurang saka 15 kg lan gampang digawa.Nganti saiki, digunakake ing macem-macem acara umum lan kegiatan kanggo pertahanan keamanan wilayah udara sing kurang.Efektivitas lan portabilitas wis kabukten kaping pirang-pirang.Dadi cukup populer ing antarane personel safety ing saindenging jagad.Ing sistem manajemen produksi sing ketat kalebu ISO9001 lan ISO14001, kualitase dijamin.Iki nduweni sertifikat lan laporan pengujian fungsi sing beda-beda saka macem-macem laboratorium lan organisasi, kalebu laporan sing ditanggepi dening Pusat Pengawasan Kualitas lan Pusat Inspeksi Sistem Alarm Pencegahan Keamanan Nasional Kamentrian Keamanan Umum China, laporan sing diterbitake dening Laboratorium Standar Militer Nasional China, lsp.

Paramèter

Teknologi

DDS & MMIS

Pita frekuensi

0.9G / 1.6G / 2.4G / 5.8G

Pertahanan Redius

1,5 km

Bobot

4 kg

Standar Keamanan

FCC Kelas B

pangayoman

IP66

Gambar produk

ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer
ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer1
ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer2
ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer new2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita