Produk

  • ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer

    ZJ-TY 1802 Portable UAV Jammer

    ZJ-TY 1802 Portable UAV/Drone Jammer dikembangake adhedhasar ZJ-TY 1801 Hand-held UAV/Drone Jammer sing nganggo teknologi DDS lan MMIC paling maju, cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung siji pemicu, iku gampang banget kanggo operate.Kanthi camcorder night vision zoom, nyukupi syarat operasi jarak adoh lan wengi.

  • Electro-optical Monitoring System

    Sistem Monitoring Elektro-optik

    Sistem Pemantauan elektro-optik kalebu kamera cahya sing katon definisi dhuwur, pencitra termal inframerah infra merah sing gedhe, turntable servo presisi, modul pelacakan presisi dhuwur.Iki minangka piranti imaging deteksi presisi kanthi fitur kinerja sing luar biasa, otomatisasi tingkat dhuwur.Bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, lengkap, kabeh cuaca lan omnidirectional nemokake, nelusuri, ngenali, ngawasi target.Iki digunakake kanthi wiyar ing tapel wates lan pertahanan pesisir, pangkalan militer, bandara, fasilitas nuklir lan biokimia lan wilayah kunci liyane, target utama kanggo keamanan telung dimensi.Piranti kasebut ora mung bisa digunakake minangka peralatan deteksi fotoelektrik sawijining, kanggo ngleksanakake panelusuran manual, manual utawa otomatis target ranging, nanging uga bisa disambung karo radar kanggo entuk panemuan cepet lan identifikasi saka target miturut informasi panuntun dhumateng target dikirim dening radar. .

  • Long Distance Stealthy Powerful Hand-held UAV Jammer

    Long Distance Stealthy Kuat Hand-dianakaké UAV Jammer

    Super Efektif

    Super Cilik, Cahya

    Gampang Operate

    Jarak Jamming Nganti 1,5km

    ZJ-TY 1801 Genggam UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling maju, yaiku cara sing paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung rong tombol fungsi, iku gampang banget kanggo operate.Lan Iku nemen cilik, entheng lan stealthy.

  • JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar

    JT 27-5 UAV/Radar Deteksi Drone

    Sistem keamanan telung dimensi JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar nggoleki lan nemokake target ing radius 5 kilometer saka iku.Sistem kanthi otomatis nemokake target lan nganalisa karakteristik penerbangan kanggo ngevaluasi ancaman target.Lan sistem kanthi otomatis nemtokake peralatan elektro-optik kanggo nglacak lan ngenali target sing beresiko dhuwur.Nggabungake input radar lan peralatan elektro-optik, data presisi dhuwur saka posisi target dibentuk kanggo nyedhiyakake informasi pandhuan sing tepat kanggo peralatan anti-UAV.Iku nyadari posisi target ing peta, lan nduweni fungsi nampilake lan muter maneh lintasan.Positioning kalebu nampilake jarak target, posisi, dhuwur, arah mabur, kacepetan, lsp. Jarak deteksi bisa nganti 5 km.Modalitas canggih duwe jarak pendeteksi sing luwih dawa nganti 50 km miturut panyuwunan klien.

  • Airport Runway Stationary & Mobile FOD Radar

    Airport Runway Stationary & Mobile FOD Radar

    Sistem deteksi awak manca landasan "Hawk-eye" FCR-01 nggunakake desain arsitektur sistem canggih lan algoritma deteksi target sing unik, sing bisa nyadari deteksi kanthi cepet lan weker awal awak manca cilik ing kabeh cuaca, kabeh dina, dawa- jarak lan landasan pacu skala gedhe.Sistem kasebut kalebu peralatan radar lan peralatan fotolistrik.Radar kasebut nggunakake teknologi radar gelombang milimeter.Peralatan fotolistrik nggunakake kamera night vision definisi tinggi remot.Radar lan piranti elektro-optik mbentuk titik deteksi, saben dawane 450 meter.Landasan pacu bandara kelas E sing dawane 3600 meter, bisa ditutupi 8 titik deteksi.

  • Long Distance Sensitive Key Organ Surveillance Radar

    Radar Pengawasan Organ Kunci Sensitif Jarak Jauh

    Radar pertahanan organ kunci adhedhasar kombinasi pemindaian mekanik lan pemindaian fase, sistem Doppler pulsa, lan teknologi antena array sing dikontrol fase aktif kanggo ngrampungake deteksi lan nelusuri target.Teknologi pelacakan target TWS ditrapake kanggo nggayuh pelacakan terus nganti 64 target.Target radar lan data gambar video disambungake karo sistem pemantauan liwat Ethernet lan ditampilake ing terminal pusat pemantauan.Struktur sistem radar dirancang sesuai karo prinsip integrasi.Kabeh modul sirkuit lan antena dipasang ing radome.Radome nglindhungi saben sub-sistem saka udan, bledug, angin lan semprotan uyah.

  • Full Direction All Weather Coastal Surveillance Radar

    Full Direction Kabeh Weather Coastal ndjogo Radar

    Radar pengawasan pesisir nduweni fungsi kanggo ndeteksi lan nglacak target segara / tlaga.Bisa ndeteksi target kapal obah utawa stasioner ing perairan lepas pantai / tlaga ing jarak 16 km.Radar nggunakake pangarep-arep frekuensi, kompresi pulsa, deteksi target weker palsu (CFAR), pembatalan keruwetan otomatis, pelacakan multi-target lan teknologi radar canggih liyane, sanajan ing kahanan segara sing angel, radar isih bisa nggoleki segara (utawa tlaga) lumahing prau cilik. target (kayata prau nelayan cilik).Miturut informasi nelusuri target lan informasi lokasi kapal sing diwenehake dening radar ndjogo pesisir, operator bisa milih target kapal sing kudu digatekake lan nuntun peralatan pencitraan fotoelektrik kanggo ngarahake target kapal kanggo nindakake konfirmasi visual remot kapal. target.

  • ZJ-TY 1881 Detection & Jamming UAV/Drone Defense System

    ZJ-TY 1881 Deteksi & Jamming UAV/Sistem Pertahanan Drone

    ZJ-TY1881 Detection & Jamming UAV/Drone Defense System nyambungake macem-macem radar deteksi ketinggian rendah, detektor, Jammers, lan koordinat bebarengan kanggo nyedhiyakake ruang udara pertahanan kanthi ndeteksi lan macet macem-macem UAV.Sistem iki nyadari deteksi wektu nyata lan jamming wektu nyata.Wektu nanggepi kurang saka 0,1 s sawise ndeteksi obyek.Sistem iki ora mung menehi bebaya awal kanggo UAV, nanging uga ndhukung deteksi loop tertutup saka sistem kontrol sawijining.Bisa ndeteksi ora mung UAV, nanging uga sumber radio ilegal sing bisa macet UAV.

  • ZJ-TY 1821 Passive UAV/Drone Detector

    ZJ-TY 1821 Detektor UAV/Drone Pasif

    ZJ-TY1821 Pasif UAV/Drone Detector nduweni panrima hopping frekuensi digital kanthi kecepatan dhuwur kanthi sawetara pita frekuensi.Bisa nampa sinyal downlink (transmisi gambar utawa transmisi digital) saka macem-macem UAV ing pasar, lan banjur ngenali fitur lan paramèter, decode lan nganalisa protokol, saéngga bisa ngenali UAVs adoh.Iku adopts panrima eksklusif karo desain khusus.Dibandhingake karo peralatan sing padha ing pasar sing nggunakake panrima pita lengkap universal, ZJ-TY1821 pasif UAV / detektor drone nduweni sensitivitas dhuwur lan weker palsu sing kurang.Jarak deteksi nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Kanthi ora ana area buta kaya radar normal, cukup cocok kanggo ndeteksi UAV sing cedhak, dhuwur lan cilik sing ora bisa dideteksi dening radar lan angel ditangkap dening mata manungsa.

  • ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer

    ZJ-TY 1811 mbagekke / Portable UAV / Drone Jammer

    ZJ-TY 1811 Distributed/Portable UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling majeng kang minangka cara paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV/drone saiki.Jarak jamming efektif saka peralatan iki luwih saka 4 km, lan nganti 8 km gumantung saka kahanan geografis lan bangunan.Bisa ngilangi kabeh pita frekuensi UAV lan GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung mendarat sawise dikontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi kabeh sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Iku nganggo sinar sintesis ruang multi-unsur sing nduweni pemanfaatan energi sing dhuwur, radiasi sing luwih murah.Daya bisa diwenehake dening listrik AC utawa DC.