Kamentrian Keamanan Umum Produk Anyar lan Teknologi Anyar

Kamentrian keamanan umum produk anyar lan pusat ijol-ijolan teknologi anyar nampilake produk kita minangka produk sing berwibawa.Lan padha kadhaptar minangka mung produk anti-uav ing patemon pilihan peralatan anti-teroris.

Pengenalan singkat produk:

1. ZJ-TY1801 tangan-dianakaké UAV jammer nggunakake DDS paling majeng lan teknologi MMIC.Jammer wis dikembangake lan ditingkatake sajrone telung taun.Saiki, Iki minangka jammer UAV sing paling cilik lan paling entheng sing duwe efek kontra paling apik.Cocog kanggo kabeh jinis kegiatan, unit rahasia, patroli, pembuangan darurat.Jarak macet nganti 1,5km.

2. ZJ-TY1821 wis panrima hopping frekuensi digital kacepetan dhuwur karo sawetara pita frekuensi.Bisa nampa sinyal downlink (transmisi gambar utawa transmisi digital) saka macem-macem UAV (ora kalebu UAV militer) ing pasar, lan banjur ngenali fitur lan paramèter, decode lan njelasno protokol, saéngga bisa ngenali UAV adoh.ZJ-TY1821 nganggo panrima eksklusif kanthi desain khusus.Dibandhingake karo peralatan sing padha nggunakake panrima pita lengkap universal, ZJ-TY1821 nduweni sensitivitas dhuwur lan weker palsu sing kurang.Jarak deteksi yaiku 0 ~ 8km.Sudut deteksi bisa diatur saka 45 ° nganti 360 °.

3. ZJ-TY1811 mbagekke UAV jammer cocok kanggo pangayoman wilayah saka situs relatif tetep kegiatan.Kayata pakunjaran, departemen layanan koreksi, organ partai lan pamaréntahan penting, lapangan minyak, pabrik kilang minyak, lembaga riset ilmiah, pangkalan ruang angkasa, stasiun tenaga air, pembangkit listrik tenaga nuklir, gudang barang mbebayani lan unit rahasia liyane lan fasilitas penting;Utawa sawetara papan sing rame, kayata stadion, papan sing apik lan sekolah.Sudut jamming saka peralatan bisa dipilih saka 45 ° ~ 180 °, lan radius jamming bisa tekan luwih saka 4km.ZJ-TY1811 bisa dilengkapi baterei portabel lan panyebaran seluler tripod kanthi daya tahan 2-3 jam, lan kanthi cepet mbangun ruang pertahanan UAV sauntara sing bentuke penggemar kanthi radius kontrol luwih saka 4km.

Diuji dening pusat uji coba keamanan umum, produk kita dilebokake ing atlas peralatan kementerian peralatan keamanan umum lan biro keuangan.

Dipilih kanggo dhaptar tuku [2018]688, [2018]741, [2019]556 biro keuangan peralatan keamanan umum.

Ing Maret 2018, warta Cina "nyederhanakake prosedur lan ngatur drone sipil" CCAC nyorot introduksi produk kita.

Ing April 2018, warta Cina ngenalaken produk kita ing introduksi pembangunan UAV ing China.

Ing wulan Juni 2018, warta Cina utamane ngenalake produk manajemen ruang udara tanpa awak.

Ing Juni 2018, warta Cina CCAC: terus kanggo crack mudhun ing "UAV ilegal", warta langsung ditampilake peralatan anti-UAV kita.


Wektu kirim: Nov-29-2021