China CETC 58 Institute lan China Telecom

Kita Kerjasama strategis karo China CETC 58 Institute lan China Telecom kanggo mbangun laboratorium unit pangolahan visual UAV lan Sistem pangenalan identitas pesawat sing cerdas.

Ing 2017, kita melu ing Rapat Pemilihan Peralatan Anti-Teroris sing diatur dening Kementerian Keamanan Umum Produk Anyar lan Pusat Pertukaran Teknologi Anyar.Minangka siji-sijine produk anti-UAV, produk kita isih ditampilake ing Institut Pertama Kementerian Keamanan Umum.

Kerjasama karo China Tower Group kanggo miwiti "Zhongtian Service" lan "Grid LSS Deteksi lan Control Platform".Kita wis diundang kanggo nyedhiyani layanan kanggo akeh bandara, pakunjaran lan situs rahasia tombol.Ing pilihan saka "Pilot lan Aplikasi saka UAV Control System of China Tower", We menang Panggonan liya saka 2017 Technology Progress Award saka China Tower Group saka 140 proyèk.

Produk kita duwe kualifikasi lengkap lan akeh sertifikat kualifikasi pisanan lan mung ing China, kayata:

Laporan pemeriksaan produk sing diterbitake dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Sistem Alarm Pencegahan Keamanan Nasional.

Laporan inspeksi produk sing diterbitake dening Pusat Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Pengujian Sistem Pencegahan Keamanan lan Alarm Kementerian Keamanan Umum.

Laporan inspeksi produk sing diterbitake dening Laboratorium Standar Militer Nasional.

Laporan pangukuran nyata eksklusif sing diterbitake dening Pusat Verifikasi Penerbangan Penerbangan Sipil China.

Laporan pangukuran nyata sing diterbitake dening stasiun ngawasi Administrasi Radio Negara, uga akeh laporan panggunaan pelanggan organ keamanan umum lan liya-liyane.

Laporan inspeksi produk sing diterbitake dening Pusat Inspeksi Kualitas Komputer Nasional.

Laboratorium Kunci Operasi Penerbangan Umum, siji-sijine Laboratorium Kunci Administrasi Penerbangan Sipil China, nampilake "Platform Deteksi lan Kontrol Grid LSS".

Ing 2018, Administrasi Penerbangan Sipil China (CAAC) nyeponsori istilah pisanan "Forum Internasional babagan Pengembangan UAV Sipil".Minangka perusahaan perwakilan sing duwe "support teknologi tombol lan
interoperabilitas", kita nggawe laporan "Teknologi Deteksi Pesawat LSS".


Wektu kirim: Nov-29-2021