Kabar

  • Kamentrian Keamanan Umum Produk Anyar lan Teknologi Anyar

    Kamentrian keamanan umum produk anyar lan pusat ijol-ijolan teknologi anyar nampilake produk kita minangka produk sing berwibawa.Lan padha kadhaptar minangka mung produk anti-uav ing patemon pilihan peralatan anti-teroris.Pengenalan singkat produk: 1. ZJ-TY1801 genggam UAV jammer nggunakake...
    Waca liyane
  • China CETC 58 Institute lan China Telecom

    Kita Kerjasama strategis karo China CETC 58 Institute lan China Telecom kanggo mbangun laboratorium unit pangolahan visual UAV lan Sistem pangenalan identitas pesawat sing cerdas.Ing taun 2017, kita melu Rapat Seleksi Peralatan Anti-Teroris sing diselenggarakake dening Kementerian Keamanan Umum ...
    Waca liyane
  • Ing 2018, kita kerja sama karo China Tower Group (0788.HK).

    Ing 2018, kita kerja sama karo China Tower Group (0788.HK).Loro-lorone rencana nggunakake meh 2.7 yuta stasiun pangkalan komunikasi Menara China minangka titik setelan deteksi lan peralatan kontrol UAV, lan nyedhiyakake platform nggawe keputusan sing visual, bisa diatur lan bisa digunakake kanggo kontrol lan layanan ...
    Waca liyane