Long Distance Stealthy Kuat Hand-dianakaké UAV Jammer

Katrangan singkat:

Super Efektif

Super Cilik, Cahya

Gampang Operate

Jarak Jamming Nganti 1,5km

ZJ-TY 1801 Genggam UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling maju, yaiku cara sing paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung rong tombol fungsi, iku gampang banget kanggo operate.Lan Iku nemen cilik, entheng lan stealthy.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ZJ-TY 1801 Genggam UAV/Drone Jammer nganggo teknologi DDS lan MMIC sing paling maju, yaiku cara sing paling efektif kanggo ndeteksi lan macet UAV.Jarak jamming efektif saka peralatan iki nganti 1,5 km.Bisa ngethok GPS utawa sinyal posisi sing padha saka satelit menyang UAV lan uga bisa ngusir UAV utawa meksa langsung ndharat sawise ngontrol kanthi ngethok sinyal saka remot kontrol.Uga bisa ngilangi sinyal saka UAV menyang pengontrol remot kalebu sinyal gambar.Kanthi mung rong tombol fungsi, iku gampang banget kanggo operate.Lan Iku nemen cilik, entheng lan stealthy.Bobot totale kurang saka 1 kg.Iki nggunakake siji set baterei lithium sing bobote kurang saka 1 kg lan bisa gampang digantung ing pinggang.Amarga katon polos, ora mungkin narik perhatian.Dadi cukup cocok kanggo acara lan kegiatan umum, lan kurang kamungkinan kanggo medeni wong.Ukuran cilik banget lan bobot entheng, bisa dikemas ing koper 54x40x15cm kanthi bobot total kurang saka 7 kg lan gampang digawa.Nganti saiki, digunakake ing macem-macem acara lan kegiatan umum kanggo pertahanan keamanan ing papan sing kurang.Efektivitas lan portabilitas wis kabukten kaping pirang-pirang.Dadi cukup populer ing antarane personel safety ing saindenging jagad.Ing sistem manajemen produksi sing ketat kalebu ISO9001 lan ISO14001, kualitase dijamin.Iki nduweni sertifikat lan laporan pengujian fungsi sing beda-beda saka macem-macem laboratorium lan organisasi, kalebu laporan sing diterbitake dening Quality Supervision and Inspection Center of National Safety Preventive Alarm System of China Ministry of Public Security, laporan sing diterbitake dening China National Military Standard Laboratory lan CE, lsp.

Paramèter

Teknologi

DDS & MMIS

Pita frekuensi

0.9G / 1.6G / 2.4G / 5.8G

Pertahanan Redius

1,5 km

Bobot

1,9 kg

Standar Keamanan

FCC Kelas B

pangayoman

IP66

Gambar produk

Hand-held UAV Jammer new7
Hand-held UAV Jammer new5
Hand-held UAV Jammer new4
Hand-held UAV Jammer new6
Hand-held UAV Jammer new8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita