Radar Pengawasan Organ Kunci Sensitif Jarak Jauh

Katrangan singkat:

Radar pertahanan organ kunci adhedhasar kombinasi pemindaian mekanik lan pemindaian fase, sistem Doppler pulsa, lan teknologi antena array sing dikontrol fase aktif kanggo ngrampungake deteksi lan nelusuri target.Teknologi pelacakan target TWS ditrapake kanggo nggayuh pelacakan terus nganti 64 target.Target radar lan data gambar video disambungake karo sistem pemantauan liwat Ethernet lan ditampilake ing terminal pusat pemantauan.Struktur sistem radar dirancang sesuai karo prinsip integrasi.Kabeh modul sirkuit lan antena dipasang ing radome.Radome nglindhungi saben sub-sistem saka udan, bledug, angin lan semprotan uyah.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Radar pertahanan organ kunci adhedhasar kombinasi pemindaian mekanik lan pemindaian fase, sistem Doppler pulsa, lan teknologi antena array sing dikontrol fase aktif kanggo ngrampungake deteksi lan nelusuri target.Teknologi pelacakan target TWS ditrapake kanggo nggayuh pelacakan terus nganti 64 target.Target radar lan data gambar video disambungake karo sistem pemantauan liwat Ethernet lan ditampilake ing terminal pusat pemantauan.Struktur sistem radar dirancang sesuai karo prinsip integrasi.Kabeh modul sirkuit lan antena dipasang ing radome.Radome nglindhungi saben sub-sistem saka udan, bledug, angin lan semprotan uyah.

Sistem pertahanan anti-UAV dumadi saka subsistem radar, subsistem deteksi nirkabel, subsistem deteksi fotolistrik, subsistem intersepsi UAV, subsistem segmentasi rata-rata lan piranti lunak sistem.

Sistem deteksi nirkabel utamané ngarahke kanggo nglindhungi area test, bandara, wilayah rahasia pos komando lan fasilitas penting liyane saka gangguan saka UAV militer lan sipil, lan bebaya awal saka pemancar sinyal nirkabel.Sembarang UAV ing jarak 10 km saka papan latihan eksperimen, bakal dipantau lan dilacak kanthi nyata, kalebu arah, orientasi, bebaya awal, gangguan lan bisa dicekel, Misi tes lan latihan sing aman lan bisa dikontrol dijamin, bebas saka udara sipil. fotografi, deteksi spy, gangguan radiasi lan pengaruh liyane.

Kanthi nyetel sawetara titik tetep, bisa mujudake fungsi ing sawetara 360 ° lan 90 ° Jarak, kalebu 10 km nyata-wektu ngawasi, posisi arah target, miwiti jammer kanggo ngganggu link sawijining meksa landing utawa bali, kanthi bebarengan ngaktifake piranti genggam (utawa dimuat mobil) kanggo posisi kanthi akurat ing situs kedadean, nyekel operator drone lan ngrekam bukti bebarengan.

Fitur
Kabeh cuaca, bisa adaptasi karo macem-macem syarat lingkungan.
Jarak ultra-dawa, bisa nyukupi syarat area sing amba lan ngawasi sing ora ana warna (radius siji unit ≥10KM), jaringan sing fleksibel lan trep.
Presisi dhuwur, pita frekuensi lebar, bisa ngawasi lan nglacak "UAV" lan "operator" bebarengan.
Pasif, konsumsi daya kurang, bisa nyegah deteksi.
Extendability dhuwur.

Gambar produk

Key Organ Surveillance Radar1
Key Organ Surveillance Radar
Key Organ Surveillance Radar2
Key Organ Surveillance Radar3
Key Organ Surveillance Radar4
Key Organ Surveillance Radar5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita