Radar Pertahanan Organ Kunci

  • Long Distance Sensitive Key Organ Surveillance Radar

    Radar Pengawasan Organ Kunci Sensitif Jarak Jauh

    Radar pertahanan organ kunci adhedhasar kombinasi pemindaian mekanik lan pemindaian fase, sistem Doppler pulsa, lan teknologi antena array sing dikontrol fase aktif kanggo ngrampungake deteksi lan nelusuri target.Teknologi pelacakan target TWS ditrapake kanggo nggayuh pelacakan terus nganti 64 target.Target radar lan data gambar video disambungake karo sistem pemantauan liwat Ethernet lan ditampilake ing terminal pusat pemantauan.Struktur sistem radar dirancang sesuai karo prinsip integrasi.Kabeh modul sirkuit lan antena dipasang ing radome.Radome nglindhungi saben sub-sistem saka udan, bledug, angin lan semprotan uyah.