JT 27-5 UAV/Radar Deteksi Drone

Katrangan singkat:

Sistem keamanan telung dimensi JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar nggoleki lan nemokake target ing radius 5 kilometer saka iku.Sistem kanthi otomatis nemokake target lan nganalisa karakteristik penerbangan kanggo ngevaluasi ancaman target.Lan sistem kanthi otomatis nemtokake peralatan elektro-optik kanggo nglacak lan ngenali target sing beresiko dhuwur.Nggabungake input radar lan peralatan elektro-optik, data presisi dhuwur saka posisi target dibentuk kanggo nyedhiyakake informasi pandhuan sing tepat kanggo peralatan anti-UAV.Iku nyadari posisi target ing peta, lan nduweni fungsi nampilake lan muter maneh lintasan.Positioning kalebu nampilake jarak target, posisi, dhuwur, arah mabur, kacepetan, lsp. Jarak deteksi bisa nganti 5 km.Modalitas canggih duwe jarak pendeteksi sing luwih dawa nganti 50 km miturut panyuwunan klien.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Sistem keamanan telung dimensi JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar nggoleki lan nemokake target ing radius 5 kilometer saka iku.Sistem kanthi otomatis nemokake target lan nganalisa karakteristik penerbangan kanggo ngevaluasi ancaman target.Lan sistem kanthi otomatis nemtokake peralatan elektro-optik kanggo nglacak lan ngenali target sing beresiko dhuwur.Nggabungake input radar lan peralatan elektro-optik, data presisi dhuwur saka posisi target dibentuk kanggo nyedhiyakake informasi pandhuan sing tepat kanggo peralatan anti-UAV.Iku nyadari posisi target ing peta, lan nduweni fungsi nampilake lan muter maneh lintasan.Positioning kalebu nampilake jarak target, posisi, dhuwur, arah mabur, kacepetan, lsp. Jarak deteksi bisa nganti 5 km.Modalitas canggih duwe jarak pendeteksi sing luwih dawa nganti 50 km miturut panyuwunan klien.Rentang kacepetan target yaiku 1 ~ 60 m/s.Rentang kacepetan target sing luwih dhuwur bisa disesuaikan miturut panyuwunan.Akurasi kacepetan target kurang saka 1 m / s.Akurasi jarak kurang saka 10 m.Rentang deteksi kalebu 360º.Akurasi posisi kurang saka 0,5º.Ndhukung divisi area weker kanggo menehi bebaya sing beda lan luwih jelas kanggo staf operasi.Sistem kasebut ndhukung instalasi tetep lan dipasang ing kendaraan.Bisa digunakake kanggo macem-macem unit lan organ kanggo pertahanan ruang udara kalebu bandara, organ penting, pangkalan militer, pangkalan pesawat ruang angkasa, pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga nuklir, pertahanan pesisir, lsp.

Paramèter

Deteksi Range

5 km

 

Area Buta

< 100 m

 

Angle Range Luwes

360º

 

Rentang Kacepetan Obyek

3 ~ 60 m/s

 

Akurasi Jarak

10 m

 

Akurasi Sudut

0,5º

 

Akurasi kacepetan

1 m/s

 

Jumlah Obyek

> 100 pcs

Ndeteksi Ing wektu sing padha

Bobot (karo Rotator)

30 kg

 

anti banyu

IP66

 

Gambar produk

JT 27-5 UAV
JT 27-5 UAV2
JT 27-5 UAV1
JT 27-5 UAV3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita