JT 27-5 UAV/Radar Deteksi Drone

  • JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar

    JT 27-5 UAV/Radar Deteksi Drone

    Sistem keamanan telung dimensi JT 27-5 UAV/Drone Detection Radar nggoleki lan nemokake target ing radius 5 kilometer saka iku.Sistem kanthi otomatis nemokake target lan nganalisa karakteristik penerbangan kanggo ngevaluasi ancaman target.Lan sistem kanthi otomatis nemtokake peralatan elektro-optik kanggo nglacak lan ngenali target sing beresiko dhuwur.Nggabungake input radar lan peralatan elektro-optik, data presisi dhuwur saka posisi target dibentuk kanggo nyedhiyakake informasi pandhuan sing tepat kanggo peralatan anti-UAV.Iku nyadari posisi target ing peta, lan nduweni fungsi nampilake lan muter maneh lintasan.Positioning kalebu nampilake jarak target, posisi, dhuwur, arah mabur, kacepetan, lsp. Jarak deteksi bisa nganti 5 km.Modalitas canggih duwe jarak pendeteksi sing luwih dawa nganti 50 km miturut panyuwunan klien.