Full Direction Kabeh Weather Coastal ndjogo Radar

Katrangan singkat:

Radar pengawasan pesisir nduweni fungsi kanggo ndeteksi lan nglacak target segara / tlaga.Bisa ndeteksi target kapal obah utawa stasioner ing perairan lepas pantai / tlaga ing jarak 16 km.Radar nggunakake pangarep-arep frekuensi, kompresi pulsa, deteksi target weker palsu (CFAR), pembatalan keruwetan otomatis, pelacakan multi-target lan teknologi radar canggih liyane, sanajan ing kahanan segara sing angel, radar isih bisa nggoleki segara (utawa tlaga) lumahing prau cilik. target (kayata prau nelayan cilik).Miturut informasi nelusuri target lan informasi lokasi kapal sing diwenehake dening radar ndjogo pesisir, operator bisa milih target kapal sing kudu digatekake lan nuntun peralatan pencitraan fotoelektrik kanggo ngarahake target kapal kanggo nindakake konfirmasi visual remot kapal. target.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Radar pengawasan pesisir nduweni fungsi kanggo ndeteksi lan nglacak target segara / tlaga.Bisa ndeteksi target kapal obah utawa stasioner ing perairan lepas pantai / tlaga ing jarak 16 km.Radar nggunakake pangarep-arep frekuensi, kompresi pulsa, deteksi target weker palsu (CFAR), pembatalan keruwetan otomatis, pelacakan multi-target lan teknologi radar canggih liyane, sanajan ing kahanan segara sing angel, radar isih bisa nggoleki segara (utawa tlaga) lumahing prau cilik. target (kayata prau nelayan cilik).Miturut informasi nelusuri target lan informasi lokasi kapal sing diwenehake dening radar ndjogo pesisir, operator bisa milih target kapal sing kudu digatekake lan nuntun peralatan pencitraan fotoelektrik kanggo ngarahake target kapal kanggo nindakake konfirmasi visual remot kapal. target.

Komputer ngawasi radar ndjogo pesisir bisa nampilake posisi koordinat kapal target ing layar pemindaian radar kanthi cara visual, lan uga bisa nampilake informasi posisi kapal target ing area target tartamtu.Ing layar tampilan radar, operator uga bisa milih kanggo nampilake gambar latar mburi segara / tlaga shorelines, tanah lan pulo ing saubengé banyu sing dideteksi, uga informasi gambar latar mburi target kapal sing dideteksi lan dilacak.Kajaba iku, komputer ngawasi bakal nganyari informasi parameter sing cocog lan informasi status ing sembarang wektu kanggo njaga status nyata-wektu target.

Operator radar bisa nyetel sawetara ndjogo kanggo 4km utawa 16km miturut syarat sawetara deteksi ing komputer ngawasi, utawa nyetel sawetara radar scan kanggo ± 45 °, ± 90 ° utawa ± 135 ° miturut syarat deteksi. sudut.Ing wektu sing padha, mode kerja frekuensi tetep utawa konversi frekuensi cepet bisa dipilih miturut keruwetan kondisi segara, lan gain panampa bisa diatur miturut pengaruh keruwetan utawa ukuran latar mburi, supaya bisa nambah deteksi lan kinerja nelusuri saka radar.Operator uga bisa milih kanggo nampilake utawa mateni gambar latar mburi radar kaya sing dibutuhake.

Sistem tampilan lan kontrol radar uga nyedhiyakake (opsional) informasi kapal AIS / GIS lan fungsi overlay peta digital, sing bisa disetel ing komputer ngawasi kanggo nuduhake peta digital wilayah segara / tlaga, lan bisa milih kanggo numpuki peta digital ing layar mindhai radar kanggo nambah paukuman operator radar saka posisi tartamtu saka kapal.

Gambar produk

Coastal Surveillance Radar new2
Coastal Surveillance Radar new1
Coastal Surveillance Radar new4
Coastal Surveillance Radar new3
Coastal Surveillance Radar new5
Coastal Surveillance Radar new6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita