Radar FOD

  • Airport Runway Stationary & Mobile FOD Radar

    Airport Runway Stationary & Mobile FOD Radar

    Sistem deteksi awak manca landasan "Hawk-eye" FCR-01 nggunakake desain arsitektur sistem canggih lan algoritma deteksi target sing unik, sing bisa nyadari deteksi kanthi cepet lan weker awal awak manca cilik ing kabeh cuaca, kabeh dina, dawa- jarak lan landasan pacu skala gedhe.Sistem kasebut kalebu peralatan radar lan peralatan fotolistrik.Radar kasebut nggunakake teknologi radar gelombang milimeter.Peralatan fotolistrik nggunakake kamera night vision definisi tinggi remot.Radar lan piranti elektro-optik mbentuk titik deteksi, saben dawane 450 meter.Landasan pacu bandara kelas E sing dawane 3600 meter, bisa ditutupi 8 titik deteksi.