Sistem Monitoring Elektro-optik

  • Electro-optical Monitoring System

    Sistem Monitoring Elektro-optik

    Sistem Pemantauan elektro-optik kalebu kamera cahya sing katon definisi dhuwur, pencitra termal inframerah infra merah sing gedhe, turntable servo presisi, modul pelacakan presisi dhuwur.Iki minangka piranti imaging deteksi presisi kanthi fitur kinerja sing luar biasa, otomatisasi tingkat dhuwur.Bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, lengkap, kabeh cuaca lan omnidirectional nemokake, nelusuri, ngenali, ngawasi target.Iki digunakake kanthi wiyar ing tapel wates lan pertahanan pesisir, pangkalan militer, bandara, fasilitas nuklir lan biokimia lan wilayah kunci liyane, target utama kanggo keamanan telung dimensi.Piranti kasebut ora mung bisa digunakake minangka peralatan deteksi fotoelektrik sawijining, kanggo ngleksanakake panelusuran manual, manual utawa otomatis target ranging, nanging uga bisa disambung karo radar kanggo entuk panemuan cepet lan identifikasi saka target miturut informasi panuntun dhumateng target dikirim dening radar. .