Sistem Monitoring Elektro-optik

Katrangan singkat:

Sistem Pemantauan elektro-optik kalebu kamera cahya sing katon definisi dhuwur, pencitra termal inframerah infra merah sing gedhe, turntable servo presisi, modul pelacakan presisi dhuwur.Iki minangka piranti imaging deteksi presisi kanthi fitur kinerja sing luar biasa, otomatisasi tingkat dhuwur.Bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, lengkap, kabeh cuaca lan omnidirectional nemokake, nelusuri, ngenali, ngawasi target.Iki digunakake kanthi wiyar ing tapel wates lan pertahanan pesisir, pangkalan militer, bandara, fasilitas nuklir lan biokimia lan wilayah kunci liyane, target utama kanggo keamanan telung dimensi.Piranti kasebut ora mung bisa digunakake minangka peralatan deteksi fotoelektrik sawijining, kanggo ngleksanakake panelusuran manual, manual utawa otomatis target ranging, nanging uga bisa disambung karo radar kanggo entuk panemuan cepet lan identifikasi saka target miturut informasi panuntun dhumateng target dikirim dening radar. .


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Sistem Pemantauan elektro-optik kalebu kamera cahya sing katon definisi dhuwur, pencitra termal inframerah infra merah sing gedhe, turntable servo presisi, modul pelacakan presisi dhuwur.Iki minangka piranti imaging deteksi presisi kanthi fitur kinerja sing luar biasa, otomatisasi tingkat dhuwur.Bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, lengkap, kabeh cuaca lan omnidirectional nemokake, nelusuri, ngenali, ngawasi target.Iki digunakake kanthi wiyar ing tapel wates lan pertahanan pesisir, pangkalan militer, bandara, fasilitas nuklir lan biokimia lan wilayah kunci liyane, target utama kanggo keamanan telung dimensi.Piranti kasebut ora mung bisa digunakake minangka peralatan deteksi fotoelektrik sawijining, kanggo ngleksanakake panelusuran manual, manual utawa otomatis target ranging, nanging uga bisa disambung karo radar kanggo entuk panemuan cepet lan identifikasi saka target miturut informasi panuntun dhumateng target dikirim dening radar. .

Desain bunder diadopsi sing nduweni resistensi angin sing kuwat, aduk sing kurang, pencitraan sing stabil lan cetha;Struktur pamisah ndhuwur lan ngisor bisa dikempalken lan diangkut kanthi kapisah, sing nyebarake bobot kabeh mesin lan ningkatake transportasi produk ing lingkungan terrain sing kompleks.Desain modular kanthi fleksibel bisa cocog karo saluran deteksi lan milih konfigurasi optik miturut syarat pelanggan, supaya bisa nyukupi deteksi, identifikasi lan syarat liyane ing pepeteng lan pedhut, udan, salju lan kahanan cuaca liyane;Nganggo teknologi pangolahan die casting sing terintegrasi, struktur kasebut kaku, bobot entheng, lan nduweni sealing sing apik.Tong bal diisi nitrogen.Kelas perlindungan bisa tekan IP67.Dadi produk bisa andal ing lingkungan alam bébas atos kanggo dangu.

Fitur Performance

Wide deteksi spektrum jembaré: Integrasi dhuwur-definisi cahya katon lan medium-wave refrigeration termal imaging, dual-band kaluwihan deteksi nglengkapi saben liyane, supaya target ora bisa ndhelikake, nyukupi kabutuhan dina lan wengi, kabeh-cuaca ngawasi lingkungan;

Kapasitas beban gedhe: bisa nggawa kamera cahya sing katon telephoto lan imager termal aperture gedhe, lan bisa dilengkapi laser kiro-kiro, posisi lan pandhu arah, kompas digital lan modul sensing liyane kanggo nggayuh pengamatan target ultra-jarak;

Kacepetan ngowahi cepet: kacepetan ngowahi nganti 120 ° / s, akselerasi nganti 80 ° / S², wiwitan lan mandheg cepet, operasi lancar, bantuan kanggo nangkep lan nglacak target sing obah kanthi cepet;

Jangkoan Wide: sawetara rotasi azimuth saka 0 ° ~ 360 °, pitching sawetara rotasi saka -90 ° ~ +90 °, kanggo entuk ora deteksi amba wuta, jangkoan dimensi lengkap;

Kontrol presisi dhuwur: encoder sudut presisi kanthi sistem kontrol servo loop tertutup presisi dhuwur, akurasi posisi nganti 0.01 °, unit pangolahan gambar kinerja dhuwur kanthi mekanisme kontrol fokus presisi dhuwur, kanggo entuk otomatis akuratfokus;

Kinerja nelusuri sing apik banget: modul pelacakan otomatis sing dirancang dening macem-macem algoritma akuisisi target lan algoritma pelacakan, ditambah karo kontrol servo kanthi tliti dhuwur, njamin pelacakan target sing stabil ing proses cepet lan ganti arah;

Intelijen tingkat dhuwur: kanthi piranti lunak pungkasan, bisa gampang ngerteni weker titik panas, weker gangguan regional, weker intrusi trespass, pelacakan target, hubungan radar, splicing panorama, posisi zoom 3D lan fungsi liyane, ningkatake tingkat otomatisasi. sistem;

Multiple pangayoman keluwih: dhuwur linuwih amarga ngawasi suhu internal lan arah defroster industri;

Daya adaptasi lingkungan sing kuat: paduan aluminium cast kekuatan dhuwur, disemprotake kanthi kinerja dhuwur telung anti-cat, proteksi IP67, gangguan anti-elektromagnetik, cocok kanggo macem-macem lingkungan sing atos.

Gambar produk

Electro-optical Monitoring System1
Electro-optical Monitoring System
Electro-optical Monitoring System3
Electro-optical Monitoring System3
Electro-optical Monitoring System5
Electro-optical Monitoring System4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita