Hubungi Kita

Bexan (Wuxi) Machinery Co., Ltd.

alamat

Dongting Middle Road 20-3-2604, Distrik Xishan, Wuxi, Jiangsu, China

Telpon & WhatsApp Bisnis

+86 13382222567

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Peta

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita