Radar Pengawasan Pesisir

  • Full Direction All Weather Coastal Surveillance Radar

    Full Direction Kabeh Weather Coastal ndjogo Radar

    Radar pengawasan pesisir nduweni fungsi kanggo ndeteksi lan nglacak target segara / tlaga.Bisa ndeteksi target kapal obah utawa stasioner ing perairan lepas pantai / tlaga ing jarak 16 km.Radar nggunakake pangarep-arep frekuensi, kompresi pulsa, deteksi target weker palsu (CFAR), pembatalan keruwetan otomatis, pelacakan multi-target lan teknologi radar canggih liyane, sanajan ing kahanan segara sing angel, radar isih bisa nggoleki segara (utawa tlaga) lumahing prau cilik. target (kayata prau nelayan cilik).Miturut informasi nelusuri target lan informasi lokasi kapal sing diwenehake dening radar ndjogo pesisir, operator bisa milih target kapal sing kudu digatekake lan nuntun peralatan pencitraan fotoelektrik kanggo ngarahake target kapal kanggo nindakake konfirmasi visual remot kapal. target.