Airport Runway Stationary & Mobile FOD Radar

Katrangan singkat:

Sistem deteksi awak manca landasan "Hawk-eye" FCR-01 nggunakake desain arsitektur sistem canggih lan algoritma deteksi target sing unik, sing bisa nyadari deteksi kanthi cepet lan weker awal awak manca cilik ing kabeh cuaca, kabeh dina, dawa- jarak lan landasan pacu skala gedhe.Sistem kasebut kalebu peralatan radar lan peralatan fotolistrik.Radar kasebut nggunakake teknologi radar gelombang milimeter.Peralatan fotolistrik nggunakake kamera night vision definisi tinggi remot.Radar lan piranti elektro-optik mbentuk titik deteksi, saben dawane 450 meter.Landasan pacu bandara kelas E sing dawane 3600 meter, bisa ditutupi 8 titik deteksi.


Detail Produk

Tag produk

Sistem deteksi awak manca "Hawk-eye" FCR-01 tetep nganggo desain arsitektur sistem canggih lan algoritma deteksi target sing unik, sing bisa mujudake deteksi kanthi cepet lan weker awal awak manca cilik ing kabeh cuaca, kabeh dina, dawa- jarak lan landasan pacu skala gedhe.Sistem kasebut kalebu peralatan radar lan peralatan fotolistrik.Radar kasebut nggunakake teknologi radar gelombang milimeter.Peralatan fotolistrik nggunakake kamera night vision definisi tinggi remot.Radar lan piranti elektro-optik mbentuk titik deteksi, saben dawane 450 meter.Landasan pacu bandara kelas E sing dawane 3600 meter, bisa ditutupi 8 titik deteksi.

Fungsi

Deteksi awak manca lan weker kabeh wektu lan kabeh kahanan cuaca
Statistik awak manca lan nelusuri
Ngapikake safety runway
Ningkatake efisiensi operasi bandara

Fitur

● Instalasi gampang: instalasi jinis menara, ora mengaruhi operasi normal bandara.
● Keamanan dhuwur: adoh saka landasan pacu tanpa mengaruhi lepas landas lan kebangkrutan pesawat.
● Low operasi lan pangopènan: struktur tenan, kurang operasi lan biaya pangopènan.
● Keandalan dhuwur: kabeh cuaca, operasi kabeh dina, desain linuwih sing bisa dibandhingake karo produk militer.
● Radiasi ultra kurang: 1/10 saka radiasi saka ponsel

Sistem deteksi awak manca landasan FCR-02 cocok kanggo bandara sipil lan militer gedhe, medium lan cilik, uga macem-macem kesempatan kanthi syarat dhuwur babagan kebersihan trotoar.Sistem FCR - 02 minangka sistem deteksi awak asing FOD kanthi kinerja dhuwur, kanthi deteksi radar lan weker FOD kendaraan kanggo kabeh area deteksi.Iki nggunakake desain arsitektur sistem canggih lan algoritma deteksi target sing unik.Kendaraan nunggang ing landasan pacu, kabeh cuaca, kabeh dina ndeteksi awak manca cilik ing dalan, sing ditampilake kanthi nyata ing layar kontrol.Ing wektu sing padha, sistem kasebut nduweni karakteristik kuantitas sing kurang, keluwesan dhuwur, ora ana kabel, instalasi gampang, penyebaran cepet, biaya murah, linuwih dhuwur lan liya-liyane.

Fungsi

Deteksi awak manca lan weker kabeh wektu lan kabeh kahanan cuaca
Statistik awak manca lan nelusuri
Ngapikake safety runway
Ningkatake efisiensi operasi bandara

Fitur

● Ora kabel, instalasi gampang: fasilitas bandara seluler kendaraan tanpa owah-owahan.
● Fleksibilitas: deteksi lumahing dalan kasengsem, ora watesan wilayah tetep, adoh saka landasan pacu ing wektu luang.
● Jumlah cilik, biaya murah: mesin siji bisa ngrampungake kabeh inspeksi landasan pacu, biaya lengkap murah.
● Reliabilitas: kabeh cuaca, operasi kabeh dina, desain linuwih sing bisa dibandhingake karo produk militer.

Gambar produk

FOD Radar3
FOD Radar2
FOD Radar2
FOD Radar5
FOD Radar4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita