Babagan awake dhewe

officeArt object

Bexan (Wuxi) Machinery Co., Ltd.dumunung ing Wuxi, Jiangsu, China, salah siji saka wilayah industri paling maju ing China.Kita kerjo bareng karo manufaktur sing paling misuwur lan diajeni kanggo ngembangake lan nyedhiyakake peralatan pendeteksi lan jamming UAV berteknologi tinggi kalebu detektor UAV lan jammer, radar presisi lsp. Ing babagan detektor UAV lan Jammer, kita minangka panyedhiya solusi utama ing China kanggo koperasi. layanan lan sistem kontrol pesawat manungsa lan kendaraan aerial tanpa awak, khusus ing riset deteksi, countermeasure lan lintasan penerbangan kanggo pesawat LSS, nyekeli liwat 300 paten.Kita duwe tim R&D luwih saka 20 pengalaman, sing uga tanggung jawab kanggo ngrumusake "Standar Inspeksi Keamanan Informasi UAV China", melu ing formulasi "Strategi Kontrol Terkoordinasi lan Mekanisme Kontrol UAV China Beijing-Tianjin-Hebei", " China UAV Electronic Fence" lan nyetujoni "Spesifikasi Data China kanggo Antarmuka Sistem Awan UAV".

Kualitas dhuwur, efisien, fleksibel lan gampang dioperasikake

Kita nggunakake peralatan paling canggih kanggo produksi kita lan nganggo OHSAS18001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sistem manajemen kualitas ISO9001 kanggo njamin kualitas produk kita.Kanthi kaluwihan saka kualitas dhuwur, efektifitas, keluwesan lan ease saka operasi, produk kita paling populer ing lapangan keamanan arial saka macem-macem wilayah.Pangguna kita kalebu sawetara bandara internasional sing paling penting lan paling gedhe, lapangan minyak, pabrik kilang, pembangkit listrik, pembangkit listrik tenaga air, organ penting, pakunjaran, lan sapiturute. Peralatan kita uga digunakake kanggo nglindhungi acara penting, kegiatan lan wong penting, kalebu G20 Summit ing China, Pameran Impor Internasional China, Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022, lsp. Minangka perusahaan keragaman, Bexan mbantu ngenalake produk teknologi dhuwur kasebut ing saindenging jagad.Tim teknik sing berpengalaman nyedhiyakake layanan konsultasi lan ngrancang kanggo mesthekake klien nggunakake peralatan sing tepat lan paling cocog sadurunge dodolan lan layanan sawise dodolan paling cepet.Kanthi salah sawijining detektor, radar lan jammer UAV sing paling efektif ing donya, muga-muga kita kabeh duwe langit sing resik lan aman.

officeArt object(6)
officeArt object(5)